Monogràfic Serigrafia October 17 2020, 0 Comments

El monogràfic de SERIGRAFIA impartit per Monsieur Frou-Frou (mestre del taller de La Volta i altre ego de Joanic Geniüt) consta de 3 sessions de 4 hores cadascuna i es divideix en 3 blocs per aprendre a estampar i conèixer tots els secrets de la tècnica serigràfica.

1r i 2n bloc: El monogràfic començarà amb una introducció sobre les diferents possibilitats que ofereix la serigrafia i com aquestes condicionen el disseny. Un cop decidit el disseny que volem estampar, es prepararà el fotolit i la insolació de la pantalla. 

3r bloc: En el darrer bloc s’aprendrà a estampar sobre paper i, o suport tèxtil, i es farà una mostra d’estampació a diverses tintes.

  • El monogràfic està adaptat a les mesures sanitàries per evitar la propagació de la Covid-19: places limitades per garantir les distàncies de seguretat, ús de mascarets i gel hidroalcohòlic.

Dies: Dissabtes 31 d’octubre, 7 i 21 de novembre de 2020

Horari: 12 a 16 h

Lloc: Plaça de l’Assumpció, 22 (baixos) (La Volta)

Places: 4 alumnes

Preu: 80 € (+ 20 €  de material: tintes, fotolit i emulsió)/ 40 € (+ 20 € de material) – preu reduït per als socis de La Volta)

Material: El taller disposa de tot el material bàsic i necessari, exceptuant les samarretes per estampar. L’alumne pot portar samarretes o papers especials per ser estampats.

Estarem l’estona que calgui per resoldre dubtes!