Selecció del documental Tristos Tòpics pel festival VOC February 07 2021

Versió Original en Català. ‘VOC’ significa exactament això. Però no ens quedem aquí. Sí, promocionem l’ús de la llengua en l’audiovisual. Sí, potenciem que el talent emergent esculli el català per a les seves creacions. Sí, fem possible que aquest talent sigui conegut a més de 40 municipis de Catalunya mitjançant la Mostra, i que sigui reconegut mitjançant els Premis VOC►.

Però hi ha quelcom més important: connectem la realitat, la veu creativa d’aquests 10 curtmetratges, amb les seves vivències emocionals farcides de present. I el present que vivim fa d’aquesta edició dels VOC una edició especial, com ho han estat les de tots els festivals i les mostres de cinema que s’han celebrat des del passat mes de març. Això ens ha fet repensar el VOC i valorar totes les opcions: endarrerir-lo, anul·lar-lo, reinventar-lo, convocar-lo, fer-lo només en format virtual… I, finalment ens hem decidit per oferir-vos un format híbrid.  Perquè, al capdavall, volem que aquests curtmetratges ens interpel·lin, ens facin reflexionar i ens ajudin a repensar-nos. I volem que arribin a tu, que potser no pots sortir de casa, sense prescindir de compartir una experiència en directe amb aquells que poden omplir els cinemes del país. Fem que la cultura ho inundi tot!

Sentiu-vos acollits, perquè tots nosaltres formem part de cadascuna d’aquestes històries: som versions originals de la nostra vida, i en aquesta ocasió hem escollit viure-la lliurement en català.

Enllaç a la programació de VOC 2021

https://www.omnium.cat/ca/projectes/voc/seleccio2021/