notícies

Telenotícies Comarques March 12 2019

Exposició "Tristos tòpics" de Joan Dalmau, Joanic Geniüt, a la Fundació Valvi de Girona


Catalonia today March 03 2019

MY SPACE /  CATALONIATODAY.CAT

JOANIC GENIÜT. ARTIST

Joanic Geniüt


el punt avui January 22 2019

CULTURA

 A la selva de l’art

L’artista Joanic Geniüt inaugura avui a la Fundació Valvi de Girona ‘Tristos tòpics’, una exposició en què reuneix retallables, dibuixos i il·lustracions digitals

Joanic Geniüt, ahir a la Fundació Valvi, amb la seva impremta mòbil i Mazoni a la mà X.C.
Part de la mostra està dedicada als seus treballs com a retratista i ‘gravador’ de concerts

L’artista gironí Joan Dalmau Arasanz (1976), que es fa dir Joanic Geniüt, inaugura avui a la Fundació Valvi de Girona l’exposició Tristos tòpics, on ha aplegat una tria de dibuixos i pintures, retallables de cartolina i il·lustracions digitals que es podran veure fins al 16 de març.

article complert


Estampes de Sant Narcís... de Joanot Cortès December 09 2017

Vídeo de l'exposició “Estampes de Sant Narcís” de Joanic Geniüt a la Cova de La Volta. "Estampes de Sant Narcís" un treball d’obra gràfica i estampació realitzat amb tècniques de gravat, serigrafia, tampografia, etc., mitjançant les quals l’artista ha retratat racons, persones i moments del barri. Es tracta d’una mostra d’estampes i peces de diferents formats creades al taller d’estampació artística de Joanic Geniüt a La Volta, després d’un any de convivència a la plaça de l’Assumpció i el seu entorn, tot observant els veïns, els comerços, les escenes quotidianes, etc. La mostra es complementa amb una instal·lació audiovisual de conserves amb el mateix motiu: “San Narciso, Conservas y Ultramarinos”, un exercici artístic col·laboratiu entre Juan Righetti i el mateix Joanic Geniüt, residents de La Volta, amb el qual aporten una visió particular i onírica del l’espai veïnal que comparteixen. Realització: Joanot Cortès (Fang Agency)


Estampes de Sant Narcís October 09 2017

LES “ESTAMPES DE SANT NARCÍS” DE JOANIC GENIÜT, A LA VOLTA

Bonart, 9 Octubre 2017

Estampes de Sant Narcís de Joanic Geniüt és un treball d’obra gràfica i estampació realitzat amb tècniques de gravat, serigrafia, tampografia, etc., mitjançant les quals l’artista ha retratat racons, persones i moments del barri. Es tracta d’una mostra d’estampes i peces de diferents formats creades al taller d’estampació artística de Joanic Geniüt a La Volta, després d’un any de convivència a la plaça de l’Assumpció i el seu entorn, tot observant els veïns, els comerços, les escenes quotidianes, etc.

Article complert