Emergent July 03 2018, 0 Comments

 

Daniel Lumbreras
1 juliol 2018
Cervià de Ter ...vint minuts ...i encara molt menys. Semblaria que no calguéssin més de pocs segons per saber del cert que el lloc per on ens vulguis portar... per allí passarem. Escoltant les sustànies, els estels, les gemeniques i no sé quines coses més que ja no recordava i que se’m barregen totes pel cap i la tripa; posant que no sabria com fer-ho i reconeixent que tampoc voldria sortir d’aquest jardí: hom s’adona que és on havia de ser... be, és el que penso... que si alguna cosa va ser, va ser bonic en tota la seva cruesa i fugacitat; sense afegir-hi sucre i sense aplicar-hi filtres d’instagram, que ara com ara, han fet del nostre món un aparador de pastisseria industrial... i que @btmsound també va fer ahir un gran treball.
@daniel.lumbreras_ @festemergent



Mazoni
1 juliol 2018
Cervià de Ter ...per sempre més. Si les cròniques feréstegues fóssin cinema, Mazoni seria el seu actor fetitxe. Jo, per la meva absurda i insignificant existència, em tatuaré al bracet paquiderms de broma. @jaumazoni @festemergent

 

 Quico el Célio, el noi i el mut de Ferreries
1 juliol 2018, Cervià de Ter

En s’estiu, al terra de plaça trobes refugi tebi a la frescor de la nit... i succeeix que a sobre et porten un tast d’arrel primera, o de llavor primigènia; que de cop i sobte, arrela i recordes i et trobes instal·lat en el record del ball de Ravós del Terri amb la orquestra i les begudes ensucrades; amb els cosins d’aquí i els de Barcelona; amb l’abraçada i empara de la tia Carme, que ja no hi és i que tant anyores... I semblaria ser que ha arribat finalment juliol; que això va de bon de veres; que l’estiu vesteix els carrers de paperines de colors com cada any; que els nens se t’adormen a la falda i saps que hauràs de carregar-los fins al cotxe i que podries viure sempre més d’aquesta manera... i tot a cinc minuts de casa.

enllaços similars: