Serigrafia amb Monsieur Frou-Frou November 30 2019, 0 Comments

Tenim un nou tallerista ferésteq…

Monsieur Frou-frou (el mal anomenat de cronistes i tertulians, Dr. Amor) 

…no hem trobat ningú més seriós que hagi volgut fer-se càrrec de les eines i l’espai del nostre taller però l’home sembla disposat a prendre’n les regnes i qualsevol li diu cosa… Així que el dia 30 de novembre obrim les portes i començam aquesta aventura gràfica amb taller complert de matí, tarde i concert de cloenda…

 

Curs d’iniciació a la serigrafia.

30 de novembre, Dissabte

Taller de la Plaça Assumció nº 22. Girona

 

sessió de matí de 10 a 13 hores

sessió de tarde de 15 a 17

Imparteix el taller Monsieur Frou-Frou. Sortit del no res… no hem trobat ningú millor per deixar a càrrec del nostre taller. Heterodox, pragmàtic i ferésteq.

 

Preu 40€ material inclòs

Socis de La Volta i Residents 20€

 

Curs intensiu de 6 hores per a poder aprendre el procés complert d’aquesta tècnica d’estampació. Dos blocs

Matí (3 hores):  una primera part en que es parla de les possibilitats de la tècnica i de com aquestes condicionen el disseny. Aquesta primera part compren la preparació del fotolit i la insolació de les pantalles. Es procurarà que cada assistent prepari el fotolit i pugui insolar una pantalla.

Tarde: (2 hores) aquest bloc es dedicarà a l’estampació... es proposarà estampar sobre paper i/o tèxtil. Es pot fer una mostra d’estampació a vàries tintes

Material: el taller disposarà de tot el material bàsic necessari excepte samarretes per estampar. L’assistent podrà dur samarretes o papers especials si té algun interés especial en estampar-los.

Estarem l’estona que calgui per resoldre dubtes.

 

19:30 Concert amb projeccions de Dusty Stray.

UN VIATGE MUSICAL A TRAVÉS DE L’ART MARGINAL

Concert amb projeccions de Dusty Stray entorn de l’anomenat Art Brut, Outsider Art o Folk Art; amb cançons escrites i interpretades per Jonathan Brown dedicades a alguns cèlebres artistes outsiders: Henry Darger, Edward Gorey, Morton Barlett, Vivian Maier i Miroslav Tichy.

Algunes de les cançons seran precedides per breus introduccions (amb imatges) a la vida i l’obra d’aquests artistes, presentacions a càrrec del mateix Jonathan Brown amb la col·laboració Fèlix Pérez-Hita.

Aquest concert forma part de les activitats relacionades amb l’exposició “D’esquena a l’art” (Oct – Nov. 2019), a la Volta – Sant Narcís, Girona.