La impremta mòbil recorda LUMBRERAS i "se" perd pel bosc... July 10 2018, 0 Comments

Perdut per bosc...

...ara porto uns dies perdut pel bosc. Jo hi visc, al bosc; m’és familiar; sovint m’empara i consola... però aquesta vegada m’han passat coses estranyes. Un cert moment inesperat, vaig topar amb un vehicle carregat d’hòmens i dones. Anava despistat i no els vaig veure venir. En aturar-me i aixecar el cap els vaig copsar i conscient de la topada i despertar del meu aparell perceptiu, vaig saludar com acostumo.  La manca de reacció dels éssers em va posar alerta i vaig concentrar la meva percepció en vers ells... matricula europea llunyana i caravana d’adolescents que anaven deixant un rastre de banderoles de disseny gràfic modern de puresa cristal·línia i líquida; @barcelona_express es nomien... be, ja sé que carrego prejudicis, que m’aferro massa a la brutor de la matèria; però semblava una comitiva vestida d’aura moderna i global dins una cúpula de vidre. Curiós. El que em va trencar una mica per dins va ser veure la mirada que em clavaven, la impossibilitat de connexió que hi havia entre nosaltres, la bombolla que duien d’homínid autosuficient en mode safari que em guaitava com a aborigen pintoresc de la seva gran experiència vital ens feia inaccessibles. Tot seguit amb una nosa dins que no podia treure, vaig dur la impremta mòbil a una clariana per estampar un gravat que he estat fent de Daniel Lumbreras. Val a dir que aquest, si que ha sigut un contacte de banda ample. Si no l’heu escoltat... de bon de veres, feu-ho. De les demés experiències pel bosc on camino perdut... ja en parlarem

atlántica from tsinema on Vimeo.

Estampa d'un record. Mostra del procés d'un gravat de la impremta mòbil. Record del concert de Daniel Lumbreras del dia 1 i 5 de juliol de 2018 tant a prop de casa que de tornada em perdo pel bosc...

enllaços similars