cuita de llenya November 19 2021, 0 Comments

fotografies Xavi Herrero
  

reprenent un projecte antic...

Fa molts anys vaig construir aquest forn amb les meves mans. L’estructura feta… és un forn de flama inversa dissenyat per a fer cuites de 72 hores a alta temperatura. Encara avui, després de tot aquest temps, quan me’l miro; tot i no haver-lo posat mai al límit… no em pot deixar de sorprendre que funcioni be. La darrera cuita que vaig fer va ser al 2010 quan encara no havia passat per la volta, no coneixia la serigrafia ni havia muntat els tristostòpics, no havia fet el tsinebox ni la impremtamobil . Només pintava… depressa i malament.
Si una cosa vaig aprendre d’aquell procés de construir aquell forn; fou que a poc a poc i gaudint de cada totxana posada és l’unica manera possible.
...

obrint el forn...

El foc és un protagonista en si mateix… diumenge vam dur el forn per territoris desconeguts. Deixar-lo fer (al foc)i intervenir sobre les peces, té un efecte torbador… no sé, ara mateix s’obre un abisme davant meu.

Enllaços similars: